Політика конфіденційності

Збереження даних і конфіденційність користувачів нашого сервісу є пріоритетом в роботі адміністрації сайту. З метою поліпшити ступінь захисту ми доносимо до відома користувачів основні принципи, які застосовуються щодо інформації та даних розміщених на нашому сайті.

  • Сервіс moneyexpert.com.ua є тільки інформаційним ресурсом і особисто не здійснює видачу кредитів.
  • Приймаючи умови використання сервісу, ви тим самим даєте згоду на передачу та обробку ваших персональних даних. Вся надана інформація може використовуватися сайтом виключно в цілях, зазначених нижче:
    • персональні дані надані користувачами використовуються для статистичних та маркетингових досліджень виключно в знеособленому вигляді;
    • для підтвердження особи користувача;
    • для передачі кредиторам з метою розгляду заявок і видачі позикових коштів;
    • адміністрація сервісу, в свою чергу, несе зобов'язання в дотриманні Закону України "Про захист персональних даних".
  • Персональними даними користувачів є:
    • дані, одержувані сайтом, при його відвідуванні, а саме IP-адреса, час і дата відвідування, доменне ім'я, cookie-файли, інформація про браузер.
    • інформація, надана безпосередньо самим користувачем при заповненні заявки (прізвище, ім'я, по батькові, адреса проживання та електронної пошти, номери телефонів, реквізити банківських рахунків);
    • інша інформація, яка використовується для коректної роботи сервісу.

Адміністрація сайту зобов'язується дотримуватися норм професійної етики і робити все можливе для забезпечення конфіденційності. Сервіс moneyexpert.com.ua розпорядженні необхідні ресурси для захисту персональних даних. Передача яких, третім особам можлива тільки для розгляду заявок на надання позик з умовою подальшого збереження конфіденційності.

Адміністрація сайту залишає за собою право на внесення змін в політику конфіденційності, із зазначенням дати останніх змін, безпосередньо на сторінці сервісу.

up